Die dikke 5kg zalm van de makro in de vriezer moesten we toch echt proberen vandaag. Schoonouders kwamen eten, grote eters, dus maar 2 dikke lendes eruit gehaald vrijdag.
Vanochtend in de zout, basterdsuiker en peper:
		
		
	
	
		 
	
En in de koelkast voor dikke 2 uur:
		 
	
Daarna afspoelen en in de koelkast bewaren tot het moment daar is.
Op het moment daar, de egg op 120 graden en kersenhout rookbox erin. Heerlijk:
		 
	
Na een uurtje de kern op 60 graden en zag er als volgt uit:
		 
	
Daarbij groene asperges gestoomd en zacht gekookte eieren met een lekker botersaus erbij.
Men leek wel expeditie Robinson te hebben gespeeld voor 6 weken. Er werd geschransd, geboerd en witte wijn gedronken. Het laatste galgemaal was er niets bij.
Denk, en weet, dat het heerlijk was ;-)
	
		
			
		
		
	
				
			Vanochtend in de zout, basterdsuiker en peper:
 
	En in de koelkast voor dikke 2 uur:
 
	Daarna afspoelen en in de koelkast bewaren tot het moment daar is.
Op het moment daar, de egg op 120 graden en kersenhout rookbox erin. Heerlijk:
 
	Na een uurtje de kern op 60 graden en zag er als volgt uit:
 
	Daarbij groene asperges gestoomd en zacht gekookte eieren met een lekker botersaus erbij.
Men leek wel expeditie Robinson te hebben gespeeld voor 6 weken. Er werd geschransd, geboerd en witte wijn gedronken. Het laatste galgemaal was er niets bij.
Denk, en weet, dat het heerlijk was ;-)
 
	 
			 
			 
 
		
