Die dikke 5kg zalm van de makro in de vriezer moesten we toch echt proberen vandaag. Schoonouders kwamen eten, grote eters, dus maar 2 dikke lendes eruit gehaald vrijdag.
Vanochtend in de zout, basterdsuiker en peper:
En in de koelkast voor dikke 2 uur:
Daarna afspoelen en in de koelkast bewaren tot het moment daar is.
Op het moment daar, de egg op 120 graden en kersenhout rookbox erin. Heerlijk:
Na een uurtje de kern op 60 graden en zag er als volgt uit:
Daarbij groene asperges gestoomd en zacht gekookte eieren met een lekker botersaus erbij.
Men leek wel expeditie Robinson te hebben gespeeld voor 6 weken. Er werd geschransd, geboerd en witte wijn gedronken. Het laatste galgemaal was er niets bij.
Denk, en weet, dat het heerlijk was ;-)
Vanochtend in de zout, basterdsuiker en peper:

En in de koelkast voor dikke 2 uur:

Daarna afspoelen en in de koelkast bewaren tot het moment daar is.
Op het moment daar, de egg op 120 graden en kersenhout rookbox erin. Heerlijk:

Na een uurtje de kern op 60 graden en zag er als volgt uit:

Daarbij groene asperges gestoomd en zacht gekookte eieren met een lekker botersaus erbij.
Men leek wel expeditie Robinson te hebben gespeeld voor 6 weken. Er werd geschransd, geboerd en witte wijn gedronken. Het laatste galgemaal was er niets bij.
Denk, en weet, dat het heerlijk was ;-)