BasBQ
Beef en Steak

Walking dinner: Pulled Pork

 
 

Fardo NL

Stoker
Berichten
466
De school van mijn zoon organiseerd een walking dinner, dus maken we voor het hoofdgerecht vandaag Pulled Pork. Net ingerubbed en ingespoten. Even rusten en zo de BBQ aansteken (in totaal 4 kilo vandaag)

Verstuurd vanaf mijn SM-S918B met Tapatalk
0f73c1f3478930da821616241808992b.jpg

6bdd0c5f8847728a46b101db69f158b0.jpg
 
Laatst bewerkt:
Dat ziet er alvast goed uit, hadden wij dat vroeger op school ook maar gehad ;)
 
Ik zie dat etenstijd rond 19:45 was šŸ˜‹ net op tijd dus! Ziet er goed uit.

Ik had laatst een procureur (3kg) die er uiteindelijk 12 uur op lag met inpakken, blijft altijd lastig timen met de stall.
 
Klopt dit waren stukken van 2 kilo redelijk te timen.. maar had voor het eerst een refill probleem. Meestal red ik het met een portie kolen (maar moest dit keer aanvullen)

Verstuurd vanaf mijn SM-S918B met Tapatalk
 
Gewoon de stall rustig uitzitten, het komt uiteindelijk wel goed met de kerntemperatuur en de gaarheid van het vlees.

Geduld is een schone zaak.
 
Terug
Bovenaan Onderaan