WilcoD
Tondelzoeker
- Berichten
- 23
Beste mensen,
Ik heb een vraag betreft het marineren van een stuk buikspek en de duur daarvan.
Vandaag heb ik een vers stuk buikspek (1,2 kg) in de marinade gezet met het idee om dit volgende week zaterdag mee te nemen naar de camping als lekker snack bij een borrel.
Kan ik het stuk buikspek tot en met donderdag in de koeling laten marineren en dan op de BBQ klaarmaken?
Liever zou ik het namelijk niet invriezen na de bereiding maar gewoon lekker opsmikkelen.
Hoe lang is het trouwens na bereiding houdbaar?
Ik hoor het graag van jullie.
Groet, Wilco
Ik heb een vraag betreft het marineren van een stuk buikspek en de duur daarvan.
Vandaag heb ik een vers stuk buikspek (1,2 kg) in de marinade gezet met het idee om dit volgende week zaterdag mee te nemen naar de camping als lekker snack bij een borrel.
Kan ik het stuk buikspek tot en met donderdag in de koeling laten marineren en dan op de BBQ klaarmaken?
Liever zou ik het namelijk niet invriezen na de bereiding maar gewoon lekker opsmikkelen.
Hoe lang is het trouwens na bereiding houdbaar?
Ik hoor het graag van jullie.
Groet, Wilco