- Berichten
- 217
Na dit recept vakkundig gepikt te hebben
heb ik gister ochtend de boel in de marinade gezet
stukje buikspek van de slager. 600gr
kennismaken met marinade in vleeszak
Dagje later even gekneed en terug in de koeling
morgen ga ik hem op 160gr op de Bbq roken. Martijn van Vuur en rook heeft voorzien van mooi appelhout.
wat mij het perfecte rookhout lijkt voor dit knaapje.
iemand nog tips om 160gr goed stabiel te houden op mijn 47cm Weber performer.
ik wilde mijn black ranch houtskool gebruiken. ik heb ook nog weber steakhouse kolen liggen (zwarte zakken)

heb ik gister ochtend de boel in de marinade gezet
stukje buikspek van de slager. 600gr

kennismaken met marinade in vleeszak

Dagje later even gekneed en terug in de koeling

morgen ga ik hem op 160gr op de Bbq roken. Martijn van Vuur en rook heeft voorzien van mooi appelhout.
wat mij het perfecte rookhout lijkt voor dit knaapje.
iemand nog tips om 160gr goed stabiel te houden op mijn 47cm Weber performer.
ik wilde mijn black ranch houtskool gebruiken. ik heb ook nog weber steakhouse kolen liggen (zwarte zakken)