Marcdepark
Stoker
- Berichten
- 300
In deze quarantaine tijd vond ik dat ik mezelf best wel eens mocht trakteren op een wat duurder stukje vlees.
Bij bbquality 1,4 kg wagyu short ribs besteld.
Nu vraag ik me af of er iemand een recept/bereidingswijze heeft, ben niet van plan om er behalve zout en peper veel kruiden op te doen. Wil de smaak van het vlees behouden zeg maar.
Daarnaast low and slow met wat rookhout denk ik.
Wieowie heeft er tips voor mij?
Hoor het graag!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Bij bbquality 1,4 kg wagyu short ribs besteld.
Nu vraag ik me af of er iemand een recept/bereidingswijze heeft, ben niet van plan om er behalve zout en peper veel kruiden op te doen. Wil de smaak van het vlees behouden zeg maar.
Daarnaast low and slow met wat rookhout denk ik.
Wieowie heeft er tips voor mij?
Hoor het graag!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk