- Berichten
- 339
Vandaag was het dan zover de vuurdoop van de big joe.
Nog nooit eerder een kamado gebruikt maar wat een gemak zeg. Bleef super stabiel op temperatuur zodat we ondertussen de tuin konden poetsen.
Daar ging hij dan voor het eerst
Buikspek in de pulled pork rub van noskos
Na 3 uurtjes uit de Q gehaald om in te pakken met bruine suiker, roomboter en agavesiroop.
Zo mochten ze weer 2 uurtjes doorgaan en vervolgens terug zonder folie in de sweet baby rays bbq saus
Eindresultaat zeer goed gelukt voor de eerste keer een kamado gebruiken. Geen enkele keer hoeven spelen met de schuiven wat bij mn webertjes wel andere koek is.
Erg lekker helaas was het binnen 10 minuten op.
Nog nooit eerder een kamado gebruikt maar wat een gemak zeg. Bleef super stabiel op temperatuur zodat we ondertussen de tuin konden poetsen.
Daar ging hij dan voor het eerst
Buikspek in de pulled pork rub van noskos
Na 3 uurtjes uit de Q gehaald om in te pakken met bruine suiker, roomboter en agavesiroop.
Zo mochten ze weer 2 uurtjes doorgaan en vervolgens terug zonder folie in de sweet baby rays bbq saus
Eindresultaat zeer goed gelukt voor de eerste keer een kamado gebruiken. Geen enkele keer hoeven spelen met de schuiven wat bij mn webertjes wel andere koek is.
Erg lekker helaas was het binnen 10 minuten op.