BasBQ
Beef en Steak

Vrijheidblijheidburger

Fritsslisking

Tondelzoeker
Berichten
3
Om bevrijdingsdag te vieren met de familie. 1,5 kilo gehakt (kilo rund, 0,5 gemengd) op smaak gemaakt met een basis rub. In taart vorm terug in de koelkast en vervolgens op de GG. Temperatuur rond de 150/160 graden aangehouden. Kerntemperatuur tot 60 graden gevolgd en toen omgedraaid. Cheddar erop en nog een 20 minuten laten liggen. Hoewel er veel vocht/Vet uit kwam was de burger prima.

20230505_155356.jpg


20230505_155401.jpg


20230505_171515.jpg


20230505_171708.jpg


20230505_171804.jpg


20230505_172708.jpg
 
Lekker hoor!

Die doet het hier ook altijd goed. 😋😋
 
Turks brood ook? Lekker man.
 
Daar is niet mee geknoeid!!! lekker man!
 
Dat is met recht een XXL burger (y) hij ziet er erg lekker uit!
 
Die XXL-burger staat hier ook nog altijd op mijn ToQ-lijst
 
Aardig burgertje :)
Lekker hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan