- Berichten
- 177
Beste allemaal, ik ben van plan om zondag bij de Makro in de aanbieding een zalmzijde te halen en ben voornemens hem woensdag te koudroken.
Ik heb de beschikking over een Bastard Large en CSG en Eiken en Beuken rookmeel (dank aan Sander72 daarvoor).
- Hoe lang zouten? maandagavond doen?
- kooltjes uit de Bastard halen of laten zitten?
- zalm op alufolie leggen of zo op het rooster?
- ik dacht de csg op de cast-iron platesetter te zetten
- onderste schuif helemaal dicht en dan bovenste op een kiertje?
- hoe lang roken?
- daarna portioneren en vacumeren. 2 dagen laten rusten in koelkast. daarna porties invriezen. of direct invriezen?
- huid verwijderen voor het vacumeren?
Dat zijn de vragen die me zo te boven schieten. Tips en antwoorden zijn welkom!!
Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
Ik heb de beschikking over een Bastard Large en CSG en Eiken en Beuken rookmeel (dank aan Sander72 daarvoor).
- Hoe lang zouten? maandagavond doen?
- kooltjes uit de Bastard halen of laten zitten?
- zalm op alufolie leggen of zo op het rooster?
- ik dacht de csg op de cast-iron platesetter te zetten
- onderste schuif helemaal dicht en dan bovenste op een kiertje?
- hoe lang roken?
- daarna portioneren en vacumeren. 2 dagen laten rusten in koelkast. daarna porties invriezen. of direct invriezen?
- huid verwijderen voor het vacumeren?
Dat zijn de vragen die me zo te boven schieten. Tips en antwoorden zijn welkom!!
Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk