- Berichten
- 177
Dus..stoute schoenen aan gedaan en begonnen. 2,41kg noorse zalm.
800gr grof zeezout, 400gr bruine basterdsuiker.
Paar graten verwijderd. En koelkast lade misbruikt als bak. Beetje pekel eronder en de rest eroverheen.
Beetje minder bij de staart.
Nu dus om 21u pekel gestart. Morgen rond avond eten spoelen en starten drogen. Maandag rond 7.30u starten met roken. Met een webcam erop voor de periode dat ik er niet ben.
Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
800gr grof zeezout, 400gr bruine basterdsuiker.
Paar graten verwijderd. En koelkast lade misbruikt als bak. Beetje pekel eronder en de rest eroverheen.
Beetje minder bij de staart.
Nu dus om 21u pekel gestart. Morgen rond avond eten spoelen en starten drogen. Maandag rond 7.30u starten met roken. Met een webcam erop voor de periode dat ik er niet ben.



Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk