- Berichten
- 768
Ik ga vandaag voor het eerst een poging wagen om makreel te roken.
Vr.1 hoe zorg ik dat de temp rond de 80?C krijg op de WSM
Vr.2 Wel of geen gevulde waterpan
Vr.3 ik lees verschillende methoden van roken. Eerst roken met houtsnippers en dan afroken met mot. Op een lagere temperatuur. Kan iemand uitleggen hoe dat precies moet?
Dat was het wel zo'n beetje, eerste keer mag het fout gaan, liever niet natuurlijk zal roken tot de temp ong 65?C is. Dus de vis is sowieso wel gaar hoop ik.
Alvast weer bedankt voor jullie bijdragen. Resultaat zien jullie vanavond.
Vr.1 hoe zorg ik dat de temp rond de 80?C krijg op de WSM
Vr.2 Wel of geen gevulde waterpan
Vr.3 ik lees verschillende methoden van roken. Eerst roken met houtsnippers en dan afroken met mot. Op een lagere temperatuur. Kan iemand uitleggen hoe dat precies moet?
Dat was het wel zo'n beetje, eerste keer mag het fout gaan, liever niet natuurlijk zal roken tot de temp ong 65?C is. Dus de vis is sowieso wel gaar hoop ik.
Alvast weer bedankt voor jullie bijdragen. Resultaat zien jullie vanavond.