- Berichten
- 420
Goedemorgen,
Zondagmiddag hebben we weer eens een feestje te vieren en heb ik beloofd de gasten van (voldoende) hapjes en drankjes te voorzien. Het plan is om een buffetje te maken met sat?, MOINK-balls etc.
Nu zou ik ook graag (voor de eerste keer) pulled pork willen maken zodat de gasten hun eigen broodje kunnen samenstellen........maar.....ik heb zaterdag en zondag geen mogelijkheid om zo'n lange run te maken, dus is mijn vraag of ik dit vrijdag al kan klaarmaken en zondag opwarmen, of gaat dit dan ten koste van de smaak?
Hoor graag jullie ervaringen, alvast bedankt.
Zondagmiddag hebben we weer eens een feestje te vieren en heb ik beloofd de gasten van (voldoende) hapjes en drankjes te voorzien. Het plan is om een buffetje te maken met sat?, MOINK-balls etc.
Nu zou ik ook graag (voor de eerste keer) pulled pork willen maken zodat de gasten hun eigen broodje kunnen samenstellen........maar.....ik heb zaterdag en zondag geen mogelijkheid om zo'n lange run te maken, dus is mijn vraag of ik dit vrijdag al kan klaarmaken en zondag opwarmen, of gaat dit dan ten koste van de smaak?
Hoor graag jullie ervaringen, alvast bedankt.