- Berichten
- 218
Ik ga zondag voor de pulled pork van Jord. Echter in augustus 2016 heb ik een hele hoop vaud gedaan en na 13 uur hem alsnog gepuld op 78 graden omdat ik er klaar mee was.
Snap inmiddels dat ik toendertijd heel veel fout heb gedaan. Echter toen had ik ook een procereur. Maar 25 graden verschil tov dome temperatuur, was een behoorlijke fout.
Vraag:
Moet ik nu wel of niet mijn procereur van 2 a 2,5 inspuiten?
Vorige keer heb heerlijk genoten (en fam) maar weet nu de temp veel beter te handelen.
Vragen vragen. Heb het vlees zaterdag, en wil zondag (each time) starten. En de zone overleven.
Live draadje sws. Good or bad.
tips welcome
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Snap inmiddels dat ik toendertijd heel veel fout heb gedaan. Echter toen had ik ook een procereur. Maar 25 graden verschil tov dome temperatuur, was een behoorlijke fout.
Vraag:
Moet ik nu wel of niet mijn procereur van 2 a 2,5 inspuiten?
Vorige keer heb heerlijk genoten (en fam) maar weet nu de temp veel beter te handelen.
Vragen vragen. Heb het vlees zaterdag, en wil zondag (each time) starten. En de zone overleven.
Live draadje sws. Good or bad.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk