BasBQ
Beef en Steak

Vraagje over buikspek

 
 
 

ThrowonD

Stoker
Berichten
494
Afgelopen woensdag een stuk buikspek in de koelkast laten ontdooien.

Het ligt nog steeds in de koelkast, tot wanneer kan ik hier nog wat mee?
Was vrijdag ochtend ontdooit.
Kan pas maandag ivm tijd hier wat van maken.

Of is het "verloren"?
 
ThrowonD zei:
Afgelopen woensdag een stuk buikspek in de koelkast laten ontdooien.

Het ligt nog steeds in de koelkast, tot wanneer kan ik hier nog wat mee?
Was vrijdag ochtend ontdooit.
Kan pas maandag ivm tijd hier wat van maken.

Of is het "verloren"?
Wanneer het kraakvers was ingevroren moet het kunnen. Je kunt het ook direct zouten om later te roken. Moet je wel over colorozo zout beschikken.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk

 
2Bushy zei:
ThrowonD zei:
Afgelopen woensdag een stuk buikspek in de koelkast laten ontdooien.

Het ligt nog steeds in de koelkast, tot wanneer kan ik hier nog wat mee?
Was vrijdag ochtend ontdooit.
Kan pas maandag ivm tijd hier wat van maken.

Of is het "verloren"?
Wanneer het kraakvers was ingevroren moet het kunnen. Je kunt het ook direct zouten om later te roken. Moet je wel over colorozo zout beschikken.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
Of vandaag in pekelwater leggen. Volgens Noskos:
3,8 liter water
150 gram colorozozout
120 gram suiker
65 gram zeezout




Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Wilde er morgen geroosterd buikspek van maken....
 
Terug
Bovenaan Onderaan