- Berichten
- 96
Hallo,
Ik maak al best een poos de gerookte kipfilet van noskos en laatst had ik een paar kipfilet aan mijn ouders gegeven. Die zijn zo enthousiast dat ze vroegen of ik niet een voorraad voor hun wilde maken maar wel zonder zout. Nu kan ik dat natuurlijk proberen en zal ik ook wel doen maar ik wilde eerst ook naar jullie ervaringen vragen.
Mijn vraag heeft het wel zin om de kipfilet een 1 uur in een pan met "brine" zonder zout te leggen? lever dit wel voldoende extra smaak op? is injecteren dan een meerwaarde?
Ik lees graag wat jullie bevindingen zijn.
Ik maak al best een poos de gerookte kipfilet van noskos en laatst had ik een paar kipfilet aan mijn ouders gegeven. Die zijn zo enthousiast dat ze vroegen of ik niet een voorraad voor hun wilde maken maar wel zonder zout. Nu kan ik dat natuurlijk proberen en zal ik ook wel doen maar ik wilde eerst ook naar jullie ervaringen vragen.
Mijn vraag heeft het wel zin om de kipfilet een 1 uur in een pan met "brine" zonder zout te leggen? lever dit wel voldoende extra smaak op? is injecteren dan een meerwaarde?
Ik lees graag wat jullie bevindingen zijn.