michel_b_b_q
Tondelzoeker
- Berichten
- 3
Hi forumleden,
Na al zeer lang als gast hier rond te hangen, is het tijd om me netjes te registreren.
Ik ben Michel, ben helemaal gek op BBQ-en en heb inmiddels een redelijke verzameling Qs (Weber Kettle 47 en 67, WSM en een Kamado). Elk z'n eigen doel.
Met lekker warm weer hoog/snel is prima, maar het low-en-slow werk is favoriet hier en dat het hele jaar rond.
Aanleiding om me nu eindelijk te registreren is een post over het roken van kipfilet met kerntemperatuur van 65 graden. Daar MOET ik op reageren en een bedankje voor achterlaten
mvg, michel.
Na al zeer lang als gast hier rond te hangen, is het tijd om me netjes te registreren.
Ik ben Michel, ben helemaal gek op BBQ-en en heb inmiddels een redelijke verzameling Qs (Weber Kettle 47 en 67, WSM en een Kamado). Elk z'n eigen doel.
Met lekker warm weer hoog/snel is prima, maar het low-en-slow werk is favoriet hier en dat het hele jaar rond.
Aanleiding om me nu eindelijk te registreren is een post over het roken van kipfilet met kerntemperatuur van 65 graden. Daar MOET ik op reageren en een bedankje voor achterlaten

mvg, michel.