BasBQ
Beef en Steak

Voostelllen

michel_b_b_q

Tondelzoeker
Berichten
3
Hi forumleden,

Na al zeer lang als gast hier rond te hangen, is het tijd om me netjes te registreren.

Ik ben Michel, ben helemaal gek op BBQ-en en heb inmiddels een redelijke verzameling Qs (Weber Kettle 47 en 67, WSM en een Kamado). Elk z'n eigen doel.

Met lekker warm weer hoog/snel is prima, maar het low-en-slow werk is favoriet hier en dat het hele jaar rond.

Aanleiding om me nu eindelijk te registreren is een post over het roken van kipfilet met kerntemperatuur van 65 graden. Daar MOET ik op reageren en een bedankje voor achterlaten :) 

mvg, michel.

 
Welkom bij het genootschap Michel.
 
Welkom!
 
Hoi Michel,
welkom bij het Genootschap, en graag gedaan, (de gerookte kipfilets met een kern van 65 gr.C)
Leuk ook dat ik je daarmee over de streep heb getrokken. :D
 
Welkom Michel


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Welkom op het forum Michel.
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Terug
Bovenaan Onderaan