Oldjeller87
Tondelzoeker
- Berichten
- 13
Goedemorgen allen,
Ik ben Jelle, 34 jaar en woonachtig in het midden van het land en net als vele jullie een groot fan van BBQ-en en alles wat daar omheen gebeurd
Voor mij is een forum helemaal nieuw, maar het kon na jaren van enthousiast grillen en smoken niet meer uitblijven.
Onlangs zag ik wat berichten voorbij komen over de nieuwe Weber Kamado S6/E6 in de zoektocht ernaar. Ik heb ook deze Q inmiddels besteld bij ons vrienden in Amersfoort.
Door de jaren heen heb ik aardig wat hardware verzameld en wat buitenkeukens gebouwd.
volgens mij redelijk gebruikelijk hier. Daarom een lijstje:
WSM 57
WMT 57 + Slow and sear (gen 1) special edition Rood
WGA (houtskool)
Weber Genesis II E310 (ingebouwd in de Buitenkeuken
Auplex 13inch (ingebouwd in de buitenkeuken
Kachel/Braai onder de veranda + zelfgemaakte hardware om pizza's broden ect te bakken en grillen
Grillinchillin mini smoker (vakanties)
In de woning in Frankrijk staan nog een WMT 57 zwart en een Bar B kettle
Daarnaast nog heel wat bakken en kastjes vol met accessoires, gietijzer, temperatuur meters etc. en een boekenkast voor met prachtige plaatjes, verhalen en de lekkerste gerechten.
Ook zit er in de tafel een grote gashaard voor extra warmte in de koudere wintermaanden, maar hij wordt soms ook gebruikt om wat yakitori avonden vorm te geven met vrienden.
En omdat foto's meer zeggen dan woorden, hierbij wat foto's.
Genoeg spam zo denk ik
Binnenkort zal ik wat foto's plaatsen van de gemaakte recepten, want daar draait het immers om denk ik.
In ieder geval al hartelijk bedankt voor al jullie inspiratie, leuke recepten en prachtige foto's hier.
Groet Jelle
Ik ben Jelle, 34 jaar en woonachtig in het midden van het land en net als vele jullie een groot fan van BBQ-en en alles wat daar omheen gebeurd

Voor mij is een forum helemaal nieuw, maar het kon na jaren van enthousiast grillen en smoken niet meer uitblijven.
Onlangs zag ik wat berichten voorbij komen over de nieuwe Weber Kamado S6/E6 in de zoektocht ernaar. Ik heb ook deze Q inmiddels besteld bij ons vrienden in Amersfoort.
Door de jaren heen heb ik aardig wat hardware verzameld en wat buitenkeukens gebouwd.
volgens mij redelijk gebruikelijk hier. Daarom een lijstje:
WSM 57
WMT 57 + Slow and sear (gen 1) special edition Rood
WGA (houtskool)
Weber Genesis II E310 (ingebouwd in de Buitenkeuken
Auplex 13inch (ingebouwd in de buitenkeuken
Kachel/Braai onder de veranda + zelfgemaakte hardware om pizza's broden ect te bakken en grillen
Grillinchillin mini smoker (vakanties)
In de woning in Frankrijk staan nog een WMT 57 zwart en een Bar B kettle
Daarnaast nog heel wat bakken en kastjes vol met accessoires, gietijzer, temperatuur meters etc. en een boekenkast voor met prachtige plaatjes, verhalen en de lekkerste gerechten.
Ook zit er in de tafel een grote gashaard voor extra warmte in de koudere wintermaanden, maar hij wordt soms ook gebruikt om wat yakitori avonden vorm te geven met vrienden.
En omdat foto's meer zeggen dan woorden, hierbij wat foto's.
Genoeg spam zo denk ik

Binnenkort zal ik wat foto's plaatsen van de gemaakte recepten, want daar draait het immers om denk ik.
In ieder geval al hartelijk bedankt voor al jullie inspiratie, leuke recepten en prachtige foto's hier.
Groet Jelle