BasBQ
Beef en Steak

Voorstelronde

Captain

Sprokkelaar
Berichten
27
Beste bbq genieters,
Ik ben Kay, 34 jaar en woonachtig in Noord-Holland aan de kust. Ik bbq er de laatste tijd regelmatig op los nadat ik mijn Boretti buiten keuken de deur uit heb gedaan. Ik heb een Bastard (large) ter vervanging aangeschaft. Mijn vader had er al een thuis waardoor ik zeker wist dat ik er ook een moest hebben. Met mijn passie voor koken, met in het bijzonder bbqen heb ik mijn draai helemaal gevonden. Toch wel zo’n 2 a 3 sessies per week waar ik elke keer erg blij van word.

ik ben gek op (veel) vlees, mayonaise en bier. Helaas nog geen tijd voor einde deze maand om nog een foto in te dienen voor de fotowedstrijd. Zaterdag ga ik weer een sessie doen met shortribs en had ik graag nog een vette foto inclusief bier willen insturen 😜

Hieronder wat van de uiteindelijke resultaten.

- Picanha (alleen zout)
- Spareribs Iberico (eigen rub + NOSKOS bbqsaus)
- Spareribs Iberico voor een feestje (eigen rub) geen foto’s van het eind resultaat 😅 maar afgelakt met kansas city RED bbq saus.
- Pigshots ala NOSKOS
- MOINKBALLS ala NOSKOS inclusief eigen rub & Kansas RED bbq saus
- Argentijnse Rib Eye 2kg (alleen zout)
- Gevulde bavette (o.a. Truffel mayonaise, pijnboompitten, spinazie, Parmezaanse kaas- gevlinderde kip (kipkruiden)
- Spareribs Iberico van Culy (Sweet X Rub + Apple elixer bbqsaus)
- bladerdeeg met worstjes
- Beercan chicken (eigen rub zoet)
- Garnalenspies met Chorizo als Jord Althuizen
- Ananas (suiker en kaneel)

Ik hoop nog veel te kunnen leren! 👌🏻
3A54DE91-C13E-4AC0-ABAB-2B0B8D7B34F1.jpeg
2981E04D-037E-4A32-B5CD-CA8138A8EDD8.jpeg
FAC7CC2F-ACFB-45E0-BAEE-1F060D639AA2.jpeg
E6C2CFF8-2C0F-4395-B419-4B405C6140FC.jpeg
C5D46C31-9ABB-4937-A5C3-96718D29C87F.jpeg
17BEEA46-D8A0-4673-A882-2D90729FA0BC.jpeg
88A88E50-D311-46AB-ABDD-48A8094185A2.jpeg
6EBAE3BE-C90B-4410-A2DF-9D2481906A42.jpeg
FB097086-09C1-49CD-AD7E-6D9A8319664E.jpeg
21D4FC64-97F1-4154-9762-4E04E9E249B2.jpeg
D601D549-A855-4978-83FC-0B55C525DE31.jpeg
8FA3C3CD-FEE4-4099-8246-1782737CCAE6.jpeg
6979FBE3-5E77-4F7A-B878-71851424F0CC.jpeg
B186DDE6-7073-4A4F-B47C-FFFF764FCC67.jpeg
B49A527B-17A1-4DEE-9FE8-52104BDD8F6E.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Welkom bij het genootschap
Dat is nog eens een binnenkomst
 
Kay, welkom bij de club, de foto’s beloven veel goeds
 
Welkom Kay. Fantastische binnenkomst met een hoop mooie foto's. Ik kijk al uit naar jouw verslagen!
 
Welkom hier
Lekker hoor allemaal
 
Zo, je bent al goed smakelijk en watertandend tekeer gegaan.
Welkom.
 
Binnenkomst met tromgeroffel. Die bavette ga ik eens uitproberen.
Welkom
 
Geweldig man! KOm maar op met je verslagen. Ik kijk nu al naar ze te lezen
 
Hoi Kay,
welkom bij het Genootschap.
Je bent al lekker bezig geweest.
 
Beste bbq genieters,
Ik ben Kay, 34 jaar en woonachtig in Noord-Holland aan de kust. Ik bbq er de laatste tijd regelmatig op los nadat ik mijn Boretti buiten keuken de deur uit heb gedaan. Ik heb een Bastard (large) ter vervanging aangeschaft. Mijn vader had er al een thuis waardoor ik zeker wist dat ik er ook een moest hebben. Met mijn passie voor koken, met in het bijzonder bbqen heb ik mijn draai helemaal gevonden. Toch wel zo’n 2 a 3 sessies per week waar ik elke keer erg blij van word.

ik ben gek op (veel) vlees, mayonaise en bier. Helaas nog geen tijd voor einde deze maand om nog een foto in te dienen voor de fotowedstrijd. Zaterdag ga ik weer een sessie doen met shortribs en had ik graag nog een vette foto inclusief bier willen insturen 😜

Hieronder wat van de uiteindelijke resultaten.

- Picanha (alleen zout)
- Spareribs Iberico (eigen rub + NOSKOS bbqsaus)
- Spareribs Iberico voor een feestje (eigen rub) geen foto’s van het eind resultaat 😅 maar afgelakt met kansas city RED bbq saus.
- Pigshots ala NOSKOS
- MOINKBALLS ala NOSKOS inclusief eigen rub & Kansas RED bbq saus
- Argentijnse Rib Eye 2kg (alleen zout)
- Gevulde bavette (o.a. Truffel mayonaise, pijnboompitten, spinazie, Parmezaanse kaas- gevlinderde kip (kipkruiden)
- Spareribs Iberico van Culy (Sweet X Rub + Apple elixer bbqsaus)
- bladerdeeg met worstjes
- Beercan chicken (eigen rub zoet)
- Garnalenspies met Chorizo als Jord Althuizen
- Ananas (suiker en kaneel)

Ik hoop nog veel te kunnen leren! 👌🏻
Bekijk bijlage 5911Bekijk bijlage 5913Bekijk bijlage 5914Bekijk bijlage 5915Bekijk bijlage 5916Bekijk bijlage 5917Bekijk bijlage 5918Bekijk bijlage 5919Bekijk bijlage 5922Bekijk bijlage 5923Bekijk bijlage 5924Bekijk bijlage 5925Bekijk bijlage 5926Bekijk bijlage 5927Bekijk bijlage 5928
 
Beste Kay,

Je gerechten zien er allemaal heerlijk uit 👍, ik ga je verslagen zeker lezen.
 
Welkom !
 
Dat beloofd wat!
 
Terug
Bovenaan Onderaan