Hoi,
Ik ben Jaap en zit al ruim een jaar op het andere forum, maar nu ik hier af en toe ook eens kijk, toch maar besloten om dan te registreren.
Ik woon nu bijna een jaar in Zoetermeer in een leuke hoekwoning, ben getrouwd en heb een zoon van 2,5 jaar oud en verwacht in februari een meisje erbij.
Qua BBQen... vlees grillen deed ik al jaren(speklapcrematies niet want ik vind steak of vis gewoon lekkerder) maar het deksel gebruikte ik eigenlijk nooit bij de BBQ die ik had.
3 jaar geleden liep ik lang het kookpunt in rotterdam en daar stond een groen geval buiten waar een heerlijke geur uit kwam... vervolgens een keer een BGE gehuurd om te proberen of dat het geld waard zou zijn.
toen het eerste gerecht eraf kwam waren we om, we moesten gaan sparen....
Met de verjaardagen van mij en mn vrouw zouden we het geld vragen en dat bij elkaar leggen om een ei te kopen... tot mijn totale verbazing had mn vader stiekem ons idee gepikt, naar de winkel gereden en een medium voor me gekocht.... in totale verbazing pakte ik mijn ei uit...
Nu heb ik mijn eitje bijna 2 jaar en zijn er al veel verschillende gerechten af gekomen
wat foto's ter illustatie
Eerste gerecht op gehuurde BGE, zelf geknoopte rollade van lendestuk van het varken
Ribs
MOINKS
Rollade van buikspek
5,5 kilo PP voor benefiet feest
Brisket
kipkarbonades
Rib-eye
Toetje
woensdag-papadag-burgers
DE WGA gebruik ik iets minder dan het ei, maar staat toch ook heel regelmatig aan.
Ik wil op termijn een large erbij kopen en het geheel in een tafel gaan bouwen. Een UDS wil ik ook nog maken voor totdat er een grotere ceramic in de tuin staat, mijn medium is regelmatig te klein nu... Onlangs zag ik plaatjes over een rocket stove, daar ga ik me binnenkort op richten want ik vind het concept gewoon gaaf en met het koude seizoen wat eraan komt is het niet verkeerd om een klein kacheltje erbij te hebben.
Ik ben Jaap en zit al ruim een jaar op het andere forum, maar nu ik hier af en toe ook eens kijk, toch maar besloten om dan te registreren.
Ik woon nu bijna een jaar in Zoetermeer in een leuke hoekwoning, ben getrouwd en heb een zoon van 2,5 jaar oud en verwacht in februari een meisje erbij.
Qua BBQen... vlees grillen deed ik al jaren(speklapcrematies niet want ik vind steak of vis gewoon lekkerder) maar het deksel gebruikte ik eigenlijk nooit bij de BBQ die ik had.
3 jaar geleden liep ik lang het kookpunt in rotterdam en daar stond een groen geval buiten waar een heerlijke geur uit kwam... vervolgens een keer een BGE gehuurd om te proberen of dat het geld waard zou zijn.
toen het eerste gerecht eraf kwam waren we om, we moesten gaan sparen....
Met de verjaardagen van mij en mn vrouw zouden we het geld vragen en dat bij elkaar leggen om een ei te kopen... tot mijn totale verbazing had mn vader stiekem ons idee gepikt, naar de winkel gereden en een medium voor me gekocht.... in totale verbazing pakte ik mijn ei uit...
Nu heb ik mijn eitje bijna 2 jaar en zijn er al veel verschillende gerechten af gekomen
wat foto's ter illustatie
Eerste gerecht op gehuurde BGE, zelf geknoopte rollade van lendestuk van het varken

Ribs

MOINKS

Rollade van buikspek

5,5 kilo PP voor benefiet feest


Brisket

kipkarbonades

Rib-eye

Toetje

woensdag-papadag-burgers

DE WGA gebruik ik iets minder dan het ei, maar staat toch ook heel regelmatig aan.
Ik wil op termijn een large erbij kopen en het geheel in een tafel gaan bouwen. Een UDS wil ik ook nog maken voor totdat er een grotere ceramic in de tuin staat, mijn medium is regelmatig te klein nu... Onlangs zag ik plaatjes over een rocket stove, daar ga ik me binnenkort op richten want ik vind het concept gewoon gaaf en met het koude seizoen wat eraan komt is het niet verkeerd om een klein kacheltje erbij te hebben.