B
Boudewijn
Gast
Hallo BBQ-genoten,
Mijn naam is Boudewijn Baert, 53 jaar, omgeving Den Haag, en ik ben nieuw hier. Ik hoop hier verdere BBQ-inspiratie op te doen en zal vast ook mijn "wapenfeiten" melden.
BBQ-en doe ik al enige jaren op een Weber. Liefst grote stukken vlees of vis. Mijn eerste stappen op de BBQ heb ik gezet in Frankrijk op de BBQ van mijn oom. Hij had een half vat met rooster erop als BBQ en daarop werden de "plat du jours" op klaar gemaakt.
Tot zover mijn eerste bericht. Wie meer wil weten, zal dat vast vragen.
groet,
Boudewijn
Mijn naam is Boudewijn Baert, 53 jaar, omgeving Den Haag, en ik ben nieuw hier. Ik hoop hier verdere BBQ-inspiratie op te doen en zal vast ook mijn "wapenfeiten" melden.
BBQ-en doe ik al enige jaren op een Weber. Liefst grote stukken vlees of vis. Mijn eerste stappen op de BBQ heb ik gezet in Frankrijk op de BBQ van mijn oom. Hij had een half vat met rooster erop als BBQ en daarop werden de "plat du jours" op klaar gemaakt.
Tot zover mijn eerste bericht. Wie meer wil weten, zal dat vast vragen.
groet,
Boudewijn