Hi!
Ik ben Daniel, 33 jaar oud met mooie vrouw en jonge tweeling (althans, niet zo jong meer: 2.5 jaar oud inmiddels). Een paar jaar geleden ben ik op een Weber 47 (zonder dome thermometer) begonnen met experimenteren met iets meer doen dan simpel hamburgers en worstjes bakken. Beer can chicken en bavette gingen prima, picanha was al een stuk lastiger. Ik merkte dat ik stiekem ook graag wat complexere dingen wilde doen, met name in de low and slow hoek.
Afgelopen november heb ik dan toch de sprong gewaagd en met de Black Friday korting een Bastard Urban Large aangeschaft. Tot nu toe gemaakt: 3-2-1 spareribs, bavette rollade, beercan chicken, pulled pork, moink balls, en dit weekend staat er buikspek op het programma. Na een tijdje te hebben toegekeken vanaf de zijlijn hier leek het me mooi om ook onderdeel te worden van het BBQ genootschap. Deels om zelf vragen te stellen en deels om misschien anderen te helpen (als dat kan)
Ik ben Daniel, 33 jaar oud met mooie vrouw en jonge tweeling (althans, niet zo jong meer: 2.5 jaar oud inmiddels). Een paar jaar geleden ben ik op een Weber 47 (zonder dome thermometer) begonnen met experimenteren met iets meer doen dan simpel hamburgers en worstjes bakken. Beer can chicken en bavette gingen prima, picanha was al een stuk lastiger. Ik merkte dat ik stiekem ook graag wat complexere dingen wilde doen, met name in de low and slow hoek.
Afgelopen november heb ik dan toch de sprong gewaagd en met de Black Friday korting een Bastard Urban Large aangeschaft. Tot nu toe gemaakt: 3-2-1 spareribs, bavette rollade, beercan chicken, pulled pork, moink balls, en dit weekend staat er buikspek op het programma. Na een tijdje te hebben toegekeken vanaf de zijlijn hier leek het me mooi om ook onderdeel te worden van het BBQ genootschap. Deels om zelf vragen te stellen en deels om misschien anderen te helpen (als dat kan)