Hé bbq-liefhebbers,
mijn naam is Jeroen, 30 jaar en woonachtig in het mooie Gieten(Drenthe). Sinds enkele maanden heb ik de magie van low en slow ontdekt, ik moet je waarschuwen, begin er niet aan, werkt zeer verslavend. Inmiddels heb ik o.a. Een aan te raden kippendijencake gemaakt, pulled pork van procureur, zeer fijne spareRibs en 2 dagen terug Bierblikkip(omgevallen). in de koelkast ligt nu o.a. een Entrecote van +/_ 3 kilo te rijpen (Beimer Meat) welke komend weekend gesneden en afgebakken wordt. Ik hoop op dit forum veel tips te lezen welke ik kan toepassen in de praktijk. Heb er zin in.
mijn naam is Jeroen, 30 jaar en woonachtig in het mooie Gieten(Drenthe). Sinds enkele maanden heb ik de magie van low en slow ontdekt, ik moet je waarschuwen, begin er niet aan, werkt zeer verslavend. Inmiddels heb ik o.a. Een aan te raden kippendijencake gemaakt, pulled pork van procureur, zeer fijne spareRibs en 2 dagen terug Bierblikkip(omgevallen). in de koelkast ligt nu o.a. een Entrecote van +/_ 3 kilo te rijpen (Beimer Meat) welke komend weekend gesneden en afgebakken wordt. Ik hoop op dit forum veel tips te lezen welke ik kan toepassen in de praktijk. Heb er zin in.