BasBQ
Beef en Steak

Voorstellen

J3r03n

Tondelzoeker
Berichten
2
Hé bbq-liefhebbers,

mijn naam is Jeroen, 30 jaar en woonachtig in het mooie Gieten(Drenthe). Sinds enkele maanden heb ik de magie van low en slow ontdekt, ik moet je waarschuwen, begin er niet aan, werkt zeer verslavend. Inmiddels heb ik o.a. Een aan te raden kippendijencake gemaakt, pulled pork van procureur, zeer fijne spareRibs en 2 dagen terug Bierblikkip(omgevallen). in de koelkast ligt nu o.a. een Entrecote van +/_ 3 kilo te rijpen (Beimer Meat) welke komend weekend gesneden en afgebakken wordt. Ik hoop op dit forum veel tips te lezen welke ik kan toepassen in de praktijk. Heb er zin in.

B01E963A-891B-457C-A92F-45205854CAB5.jpeg


955E8538-76AD-4EFF-87F4-A0A158222C14.jpeg


29F5CDF5-8B1C-4578-B2DC-118B48C1C395.jpeg


9CF368F9-4AC8-48D0-B695-2B297700F473.jpeg


66AEE4DA-D2E0-4A68-9BEC-FB92BC076F23.jpeg


F85F18D1-40AD-4134-A7DD-D855D7C1638A.jpeg


265847F9-B925-469C-B8C4-E6E01EFBE675.jpeg


E91166D5-F06A-422E-98CC-17D1A83C8383.jpeg
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
11.807
Jeroen welkom op deze hangplek voor bbq addicts
 

@rno

Gemarineerd
 
 
Berichten
1.002
Welkom bij het genootschap
Was het biertje te sterk voor’t kippie? ☺
 

TraegerTinus

Stoker
 
 
Berichten
475
Jaja, begin je eigen forum, niks meer te leren zo te zien.... haha
Dat ziet er allemaal super uit zeg. Heel veel plezier hier

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Bovenaan Onderaan