Hey
Ik ben hans, 36, en een brabander wonend in gelderland.
Ik bbq al jaren zoals de rest van bbq'en nederland, maar dit jaar voor het eerst indirect op de weber 37cm. Daarna meteen verkocht. Er een temperatuur meter in gemaakt,
en sinds een paar maanden een one touch 57 aangeschaft.
Meteen spareribs gemaakt,en na wat proberen ga ik voor het 3-1,5-1 systeem.
Nu ben ik een uds aan het maken van 1 2/3e olievat die vooral ingezet zal worden voor paling en ham roken.
verder ben ik hier aan het rondkijken voor ideeen en tips/recepten.
Ik ben zelf niet zo "culinair" maar houd wel van lekker eten. Al is er een hoop wat ik niet lust, vooral met betrekking tot groenten.
Maar ik wil me wel meer gaan verdiepen in bv hamburgers ( het vlees en hegt brood zelf maken), paling roken etc
Ik ben hans, 36, en een brabander wonend in gelderland.
Ik bbq al jaren zoals de rest van bbq'en nederland, maar dit jaar voor het eerst indirect op de weber 37cm. Daarna meteen verkocht. Er een temperatuur meter in gemaakt,

en sinds een paar maanden een one touch 57 aangeschaft.

Meteen spareribs gemaakt,en na wat proberen ga ik voor het 3-1,5-1 systeem.


Nu ben ik een uds aan het maken van 1 2/3e olievat die vooral ingezet zal worden voor paling en ham roken.
verder ben ik hier aan het rondkijken voor ideeen en tips/recepten.
Ik ben zelf niet zo "culinair" maar houd wel van lekker eten. Al is er een hoop wat ik niet lust, vooral met betrekking tot groenten.
Maar ik wil me wel meer gaan verdiepen in bv hamburgers ( het vlees en hegt brood zelf maken), paling roken etc