BasBQ
Beef en Steak

voorstellen

 
 

hansi

Vuurmaker
Berichten
60
Hey

Ik ben hans, 36, en een brabander wonend in gelderland.

Ik bbq al jaren zoals de rest van bbq'en nederland, maar dit jaar voor het eerst indirect op de weber 37cm. Daarna meteen verkocht. Er een temperatuur meter in gemaakt,
Foto540-YVMOLAKD.jpg


en sinds een paar maanden een one touch 57 aangeschaft.

Foto720-BHIGKNHA.jpg


Meteen spareribs gemaakt,en na wat proberen ga ik voor het 3-1,5-1 systeem.

Foto540-M6LDTBSZ.jpg

Foto540-X67JIPFN.jpg


Nu ben ik een uds aan het maken van 1 2/3e olievat die vooral ingezet zal worden voor paling en ham roken.
verder ben ik hier aan het rondkijken voor ideeen en tips/recepten.
Ik ben zelf niet zo "culinair" maar houd wel van lekker eten. Al is er een hoop wat ik niet lust, vooral met betrekking tot groenten.
Maar ik wil me wel meer gaan verdiepen in bv hamburgers ( het vlees en hegt brood zelf maken), paling roken etc
 
Welkom Hans, genoeg inspiratie te vinden hier op het forum.
 
Welkom!
 
hoi Hans,
welkom bij dit edele genootschap
 
Welkom Hans
 
Hans, welkom bij de club.

Barbecue is geen rocket sience, met een klein beetje inlezen tover je de heerlijkste gerechten van de barbecue.
 
Terug
Bovenaan Onderaan