A
Arjee
Gast
Hallo,
Na een poosje hier en daar wat meegelezen te hebben bij deze ook maar even aangemeld. BBQ begint nl een beetje uit de klauwen te lopen (mede aangestoken door een goede vriend van wie ik onlangs een wsm heb overgenomen).
Ik heb inmiddels wel wat ervaring met allerlei stukken vlees op de bbq. Ik ben nog wel op zoek naar inspiratie voor nieuwe dingen, met name op het gebied van low en slow (moet die mooie wsm ook gaan gebruiken niet?).
Op mijn ervaringslijstje heb ik inmiddels al staan:
- Gerookte achterham
- Baconbom
- Spareribs low / slow
- Buikspek
- Beer Can Chicken
en natuurlijk nog wat kleiner spul. Mochten jullie nog leuke suggesties hebben dan houd ik me aanbevolen.
Voor de hardware
- Standaard weber One Touch Premium
- WSM
Hoop hier veel inspiratie op te doen.
Na een poosje hier en daar wat meegelezen te hebben bij deze ook maar even aangemeld. BBQ begint nl een beetje uit de klauwen te lopen (mede aangestoken door een goede vriend van wie ik onlangs een wsm heb overgenomen).
Ik heb inmiddels wel wat ervaring met allerlei stukken vlees op de bbq. Ik ben nog wel op zoek naar inspiratie voor nieuwe dingen, met name op het gebied van low en slow (moet die mooie wsm ook gaan gebruiken niet?).
Op mijn ervaringslijstje heb ik inmiddels al staan:
- Gerookte achterham
- Baconbom
- Spareribs low / slow
- Buikspek
- Beer Can Chicken
en natuurlijk nog wat kleiner spul. Mochten jullie nog leuke suggesties hebben dan houd ik me aanbevolen.
Voor de hardware
- Standaard weber One Touch Premium
- WSM
Hoop hier veel inspiratie op te doen.