E
Evert
Gast
Hallo,
Ik ben Evert en kom uit Schijndel, carnivoor en Brabander
Een paar jaar geleden begonnen met een ElCheapo, heb daar veel plezier van gehad en erg veel van geleerd.
Het is natuurlijk de sport en uitdaging om die ketel stabiel op temperatuur te houden, de vlammen de baas worden en ga zo maar door.
Het verbruik begon me steeds meer tegen te staan en de stress bij (overnight) pulled pork was ik ook wel een beetje klaar mee.
Vorig jaar een Auplex aangeschaft en nog steeds erg blij mee.
Daarmee is een lange sessie een koud kunstje, en echt een uitdaging is het niet.
Uitdagingen heb ik voldoende naast mijn werk ben ik een paar jaar geleden begonnen met het bakken van Brabantse Worstenbroodjes, ondertussen behoorlijk uit de hand gelopen.
Steeds meer en steeds vaker, dus op verschillende fronten wat uitbreiding gedaan, viezers, Rofco steenoven, grote kneedmachine.
Grtz
Ik ben Evert en kom uit Schijndel, carnivoor en Brabander

Een paar jaar geleden begonnen met een ElCheapo, heb daar veel plezier van gehad en erg veel van geleerd.
Het is natuurlijk de sport en uitdaging om die ketel stabiel op temperatuur te houden, de vlammen de baas worden en ga zo maar door.
Het verbruik begon me steeds meer tegen te staan en de stress bij (overnight) pulled pork was ik ook wel een beetje klaar mee.
Vorig jaar een Auplex aangeschaft en nog steeds erg blij mee.
Daarmee is een lange sessie een koud kunstje, en echt een uitdaging is het niet.
Uitdagingen heb ik voldoende naast mijn werk ben ik een paar jaar geleden begonnen met het bakken van Brabantse Worstenbroodjes, ondertussen behoorlijk uit de hand gelopen.
Steeds meer en steeds vaker, dus op verschillende fronten wat uitbreiding gedaan, viezers, Rofco steenoven, grote kneedmachine.
Grtz