Beef en Steak

Voorstellen (bonus: pulled pork foto's)

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Jay01
  • Startdatum Startdatum
J

Jay01

Gast
Hi allen,

Jay (Jasper) meldt zich als nieuw lid. Hier terecht gekomen via BBQ-NL.com.

Ondertussen een half jaartje serieuzer bezig met low & slow. Voorlopig op een Weber Compact 47, lastig op temperatuur te houden dus goede oefening.

Hieronder overzicht van mijn laatste pulled pork:

99bb6926973164e9b7f5ebc63e405523.jpg


303e3bfb6852382da9fb8c69edc14e9f.jpg

Mooi stukje bio procureur van de Marqt uurtje in de rub

11caf5d32169598505f75c48b3025067.jpg

Regende hagelstenen

31253be36f2d4eb6266d769f87506de4.jpg

Eindproduct, wedstrijdrecept van Noskos zonder injecteren (88C eraf), met zoete aardappel uit de oven

Momenteel op vakantie dus veel leestijd en een lange todo lijst bij thuiskomst. Ga vanavond naar Officina della Bistecca eten dus belooft veel: http://www.dariocecchini.com/home/

Heb hier Franklin BBQ gelezen dus wil bij thuiskomst meer met hout gaan doen. Wellicht zelfs een Kamado aanschaffen...

Hoop hier nog veel te leren!
 
Welkom bij de club
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Terug
Bovenaan Onderaan