J
Jay01
Gast
Hi allen,
Jay (Jasper) meldt zich als nieuw lid. Hier terecht gekomen via BBQ-NL.com.
Ondertussen een half jaartje serieuzer bezig met low & slow. Voorlopig op een Weber Compact 47, lastig op temperatuur te houden dus goede oefening.
Hieronder overzicht van mijn laatste pulled pork:
Mooi stukje bio procureur van de Marqt uurtje in de rub
Regende hagelstenen
Eindproduct, wedstrijdrecept van Noskos zonder injecteren (88C eraf), met zoete aardappel uit de oven
Momenteel op vakantie dus veel leestijd en een lange todo lijst bij thuiskomst. Ga vanavond naar Officina della Bistecca eten dus belooft veel: http://www.dariocecchini.com/home/
Heb hier Franklin BBQ gelezen dus wil bij thuiskomst meer met hout gaan doen. Wellicht zelfs een Kamado aanschaffen...
Hoop hier nog veel te leren!
Jay (Jasper) meldt zich als nieuw lid. Hier terecht gekomen via BBQ-NL.com.
Ondertussen een half jaartje serieuzer bezig met low & slow. Voorlopig op een Weber Compact 47, lastig op temperatuur te houden dus goede oefening.
Hieronder overzicht van mijn laatste pulled pork:


Mooi stukje bio procureur van de Marqt uurtje in de rub

Regende hagelstenen

Eindproduct, wedstrijdrecept van Noskos zonder injecteren (88C eraf), met zoete aardappel uit de oven
Momenteel op vakantie dus veel leestijd en een lange todo lijst bij thuiskomst. Ga vanavond naar Officina della Bistecca eten dus belooft veel: http://www.dariocecchini.com/home/
Heb hier Franklin BBQ gelezen dus wil bij thuiskomst meer met hout gaan doen. Wellicht zelfs een Kamado aanschaffen...
Hoop hier nog veel te leren!