- Berichten
- 349
Voor dat iedereen over me heen valt zal ik het even uitleggen.
2 dagen geleden ben ik in het bezit gekomen van het boek Planet BBQ.
Dit recept heb ik dus van Steven Raichlen, en als hij zegt je mag ze voorkoken dan mag je ze ook echt voorkoken (het staat er echt in, blz. 239).
Het zijn Nuri's ribbetjes: gegrilde baby backs met een zoet sojalaagje.
Ze waren echt heerlijk, hier kunnen veel restaurants die hun ribs voorkoken veel van leren.
Dit zal voor mij ook het enige recept zijn waar ik mijn ribbels bij voorkook, de rest doen we gewoon low & slow oftewel 3-2-1.






2 dagen geleden ben ik in het bezit gekomen van het boek Planet BBQ.
Dit recept heb ik dus van Steven Raichlen, en als hij zegt je mag ze voorkoken dan mag je ze ook echt voorkoken (het staat er echt in, blz. 239).
Het zijn Nuri's ribbetjes: gegrilde baby backs met een zoet sojalaagje.
Ze waren echt heerlijk, hier kunnen veel restaurants die hun ribs voorkoken veel van leren.
Dit zal voor mij ook het enige recept zijn waar ik mijn ribbels bij voorkook, de rest doen we gewoon low & slow oftewel 3-2-1.





