- Berichten
- 126
Zaterdagmiddag ga ik 2 kilo buikspek roken, een kilo Char Siu maken en Babi Ketjap volgens dit recept: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/high-fast/babi-pangang-met-ketjapsaus/msg26149/#msg26149 .
De buikspek moet de voorraad bacon gaan aanvullen, een week in de pekel gstaan, nu 1 1/2 dag drogen in de koelkast en dan in de Smoker.
De varkensnek in stukken gesneden, stoken van ca 4 bij 5 cm voor de char Sui en wat grotere stukken voor de Babi Ketjap
De Char Siu in een marinade van 2 zakjes Lobo red roasted pork, en een halve pot Char Siu marinade van LKK
De Babi Ketjap in een marinade van bovengenoemd recept
Wordt vervolgt, nu marineren tot zaterdag middag
De buikspek moet de voorraad bacon gaan aanvullen, een week in de pekel gstaan, nu 1 1/2 dag drogen in de koelkast en dan in de Smoker.


De varkensnek in stukken gesneden, stoken van ca 4 bij 5 cm voor de char Sui en wat grotere stukken voor de Babi Ketjap

De Char Siu in een marinade van 2 zakjes Lobo red roasted pork, en een halve pot Char Siu marinade van LKK

De Babi Ketjap in een marinade van bovengenoemd recept


Wordt vervolgt, nu marineren tot zaterdag middag