- Berichten
- 358
Hoi, het is leuk om een nieuwe buitenkeuken te hebben, je hebt er ineens meerdere vrienden bij...
Ik krijg dit weekend totaal 7 man op bezoek.
Ingredienten:
-Ribs
-Moink balls
-Salade - geen hulp nodig...
Hoe kan ik de ribs goed voorbereiden zodat ik weinig werk heb op zondag.
De 3-2-1 methode is bekend; kan ik bv. 3-2 doen op zaterdag en dan op zondag 1 uur met saus erop?
Zijn er nog beperkingen/opmerkingen om deze 3-2 methode te doen?
en hetzelfde met de Moink balls: bv 1 uur zaterdag op de Primo en dan opwarmen op zondag?
bvd.
Ik krijg dit weekend totaal 7 man op bezoek.
Ingredienten:
-Ribs
-Moink balls
-Salade - geen hulp nodig...
Hoe kan ik de ribs goed voorbereiden zodat ik weinig werk heb op zondag.
De 3-2-1 methode is bekend; kan ik bv. 3-2 doen op zaterdag en dan op zondag 1 uur met saus erop?
Zijn er nog beperkingen/opmerkingen om deze 3-2 methode te doen?
en hetzelfde met de Moink balls: bv 1 uur zaterdag op de Primo en dan opwarmen op zondag?
bvd.