- Berichten
- 148
Vandaag voor de 2e keer in mijn leven, en voor het eerst sinds ik forumlid ben, pulled pork gemaakt.
De wekker ging al vroeg: 5 uur. Na de pulled pork wilde ik ook nog tri-tip van de spit maken, én graag op tijd eten én geen stres hebben.
Tsjah, je kunt niet alles hebben, dus moest de nachtrust er maar aan geloven. Aangezien ik de hele week vrij ben, is dat best te doen.
Ik ben deze keer voor de simpele pulled pork variant van Dennis gegaan. Niet per se gepland. Maarja als je de avond van tevoren in het andere recept leest: "stap 1 injecteer de marinademix" en je hebt daar de ingredieënten niet voor gekocht, moet je toch wat.
Ook gelijk maar 2 procureurs ipv 1 gedaan, want het is heerlijk om een vooraadje in de vriezer te hebben!
Mooie snake gemaakt en de boel aangestoken enzo. Is het nodig om aanmaakblokjes aan te steken met de onkruidbrander? Nee. Is het leuk? Ja!
Vervolgens een hoop gedoe gehad met de temperatuur. Deze zakte na een uurtje in.
Opgelost door een hoop brikettenrestanten ernaast te strooien, maar vervolgens ging die weer vrij hard en was bijna niet te remmen (zelfs niet met de onderste schuif volledig dicht, misschien te veel lekkage via het deksel?).
Aan de andere kant werd het ook weer niet te gek en het eindresultaat was heerlijk. Hoeveel breed / hoog maken jullie je snake altijd (degenen die wel eens een snake maken). Blijkbaar is 2 breed, 2 hoog niet genoeg?
De wekker ging al vroeg: 5 uur. Na de pulled pork wilde ik ook nog tri-tip van de spit maken, én graag op tijd eten én geen stres hebben.
Tsjah, je kunt niet alles hebben, dus moest de nachtrust er maar aan geloven. Aangezien ik de hele week vrij ben, is dat best te doen.
Ik ben deze keer voor de simpele pulled pork variant van Dennis gegaan. Niet per se gepland. Maarja als je de avond van tevoren in het andere recept leest: "stap 1 injecteer de marinademix" en je hebt daar de ingredieënten niet voor gekocht, moet je toch wat.

Ook gelijk maar 2 procureurs ipv 1 gedaan, want het is heerlijk om een vooraadje in de vriezer te hebben!
Mooie snake gemaakt en de boel aangestoken enzo. Is het nodig om aanmaakblokjes aan te steken met de onkruidbrander? Nee. Is het leuk? Ja!
Vervolgens een hoop gedoe gehad met de temperatuur. Deze zakte na een uurtje in.
Opgelost door een hoop brikettenrestanten ernaast te strooien, maar vervolgens ging die weer vrij hard en was bijna niet te remmen (zelfs niet met de onderste schuif volledig dicht, misschien te veel lekkage via het deksel?).
Aan de andere kant werd het ook weer niet te gek en het eindresultaat was heerlijk. Hoeveel breed / hoog maken jullie je snake altijd (degenen die wel eens een snake maken). Blijkbaar is 2 breed, 2 hoog niet genoeg?
Laatst bewerkt: