- Berichten
- 210
Voor de eerste keer toch maar aan de Fatty begonnen, 2 x 1 kg rundergehakt uitgerold en zo vorm gegeven in ??n zip Lock zak, lente-ui, bieslook, paprika, mozzarella, gebakken Chorizo en zongedroogde tomaatjes, alles fijn gesneden en op het gehakt verdeeld,

??n stevig vlechtwerkje gemaakt terwijl het gehakt in de koelkast nog wat kon opstijven, stevig opgerold en weer een nachtje in de koelkast,


We kregen wat volk over de vloer, vrijdag restaurant dag met Oma en Opa heb ik er gelijk twee gemaakt zo kon ik ook experimenteren met de kruiden
Om dat de slager bij de laatste bestelling, 2 x 4 kg i.p.v. 2 x 2 kg verpakte moest ik nu wel 4 kg gehakt weg werken, heb dan ook maar 2 kg ballen gerold,
Biertje had ik nu wel verdiend

Apelhout rookte heerlijk, zou voor minder in de buurt blijven.

Bij de opstelling kwam ik er achter dat de HM vertelde, "no pit probe" gelukkig waren we gisteren in de nieuwe Ikea te Hasselt geweest
en daar een Fantast mee gebracht, probe in een aardappel en gaan, Hier is ergens een draadje met dit onderwerp maar kon het niet direct vinden, geraakt ook wel weer opgelost.

Had gedacht dat ik met anderhalf uurtje wel de 70 gr zou bereiken, Q klaar gemaakt om 16,30h, 17h 120 gr nu mogen ze er op, blokje appelhout, na 2 uur, 66 gr Q wat opgestookt, een laagje Noskos sweet &smokey BBQ sauce met uitzondering van de rum (had ik niet in huis) en de liquid smoke ook niet in huis, daar voor gebruik ik toch appel hout, bij 70 gr hebben we ze er af gehaald, 19 h 15 konden we aan tafel, i.p.v. 18 h :-S



Halleluja, wat een smaken, onze zwerftochten over het forum begint zijn vruchten af te werpen

??n stevig vlechtwerkje gemaakt terwijl het gehakt in de koelkast nog wat kon opstijven, stevig opgerold en weer een nachtje in de koelkast,


We kregen wat volk over de vloer, vrijdag restaurant dag met Oma en Opa heb ik er gelijk twee gemaakt zo kon ik ook experimenteren met de kruiden
Om dat de slager bij de laatste bestelling, 2 x 4 kg i.p.v. 2 x 2 kg verpakte moest ik nu wel 4 kg gehakt weg werken, heb dan ook maar 2 kg ballen gerold,
Biertje had ik nu wel verdiend


Apelhout rookte heerlijk, zou voor minder in de buurt blijven.

Bij de opstelling kwam ik er achter dat de HM vertelde, "no pit probe" gelukkig waren we gisteren in de nieuwe Ikea te Hasselt geweest
en daar een Fantast mee gebracht, probe in een aardappel en gaan, Hier is ergens een draadje met dit onderwerp maar kon het niet direct vinden, geraakt ook wel weer opgelost.

Had gedacht dat ik met anderhalf uurtje wel de 70 gr zou bereiken, Q klaar gemaakt om 16,30h, 17h 120 gr nu mogen ze er op, blokje appelhout, na 2 uur, 66 gr Q wat opgestookt, een laagje Noskos sweet &smokey BBQ sauce met uitzondering van de rum (had ik niet in huis) en de liquid smoke ook niet in huis, daar voor gebruik ik toch appel hout, bij 70 gr hebben we ze er af gehaald, 19 h 15 konden we aan tafel, i.p.v. 18 h :-S



Halleluja, wat een smaken, onze zwerftochten over het forum begint zijn vruchten af te werpen
