- Berichten
- 326
Gisteren was het eindelijk zover, eerste maal de bcc gemaakt.
Voor de eerste keer moet ik zeggen dat hij goed gelukt was, echter mocht hij na onze mening mocht de buitenkant wel wat krokanter.
Na 1 uur en 10 minuten zat hij al rond de 74graden kern, met een dome temp van 175graden.
De kip goed voorzien van Noskos chicken.
Het eindresultaat
Ondanks dat hij niet zo knapperig was smaakte hij verrukkelijk!
De volgende gaan we vullen met kruidenboter, nu al zin in.
*Iemand tips om hem toch wat krokanter te krijgen, ik heb de kip vooraf lichtelijk af gedept met keukenpapier en daarna royaal bestrooit met de rub.
Voor de eerste keer moet ik zeggen dat hij goed gelukt was, echter mocht hij na onze mening mocht de buitenkant wel wat krokanter.
Na 1 uur en 10 minuten zat hij al rond de 74graden kern, met een dome temp van 175graden.
De kip goed voorzien van Noskos chicken.
Het eindresultaat

Ondanks dat hij niet zo knapperig was smaakte hij verrukkelijk!
De volgende gaan we vullen met kruidenboter, nu al zin in.
*Iemand tips om hem toch wat krokanter te krijgen, ik heb de kip vooraf lichtelijk af gedept met keukenpapier en daarna royaal bestrooit met de rub.