- Berichten
- 69
Hallo allen,
Vorige week liep ik in de Action tegen een klein keramisch ei aan. Geinig dingetje dacht ik, en een fijn prijsje van 99E. Niet gekocht omdat ik wel goedkoop maar geen duurkoop wil, en dus eerst eens ervaringen wilde lezen. Zo kwam ik ook bij dit forum uit en omdat het toch Pasen met druilerig weer is lekker rond kunnen lezen. Met al die foto's hier in het topic krijg je wel trek moet ik zeggen!
Imiddels is me duidelijk dat die Action Komodo XL 13i best prima is om mee te experimenteren. Dat past dan mooi bij me want met name met slow cooking heb ik nog veel te leren en daar is zo'n ei natuurlijk ideaal voor. Ook niet te groot en dat past prima bij mijn gezinssituatie met 2 vegetarische dames in huis :-S . Overigens hoef ik ook niet elke dag vlees, maar het vlees dat ik wel eet mag/moet goed zijn. En dan is het feest, hence my name
De afgelopen 10 jaar heb ik een Weber (Touch?) van 47cm in gebruik. Vooral indirect grillen en met soms wat rookmot, maar heb niet de indruk dat dat heel veel doet. Verder een prima dingetje
Enfin, ik heb me vandaag hier dus al goed vermaakt en verlekkerd met het lezen van allerlei topics. Tweakert die ik ook ben zag ik met veel plezier de creatieve inzet van IKEA tools (spare rib rack) en helemaal mooi vind ik die IKEA Bekvam mods. Dat tafeltje is bij uitstek ook geschikt voor het Action ei, dus komende week ga ik die twee sowieso maar eens aanschaffen. Bij mij vrienden van Ali al besteld:
* een draadloze dual probe thermometer
* Pen probe thermometer
* een marinade spuit
* Bereklauwen
* Dome thermometers (voor mijn 'gewone' Weber 47cm bol)
Nog even geduld en dan kan mijn seizoen echt beginnen!
Vorige week liep ik in de Action tegen een klein keramisch ei aan. Geinig dingetje dacht ik, en een fijn prijsje van 99E. Niet gekocht omdat ik wel goedkoop maar geen duurkoop wil, en dus eerst eens ervaringen wilde lezen. Zo kwam ik ook bij dit forum uit en omdat het toch Pasen met druilerig weer is lekker rond kunnen lezen. Met al die foto's hier in het topic krijg je wel trek moet ik zeggen!
Imiddels is me duidelijk dat die Action Komodo XL 13i best prima is om mee te experimenteren. Dat past dan mooi bij me want met name met slow cooking heb ik nog veel te leren en daar is zo'n ei natuurlijk ideaal voor. Ook niet te groot en dat past prima bij mijn gezinssituatie met 2 vegetarische dames in huis :-S . Overigens hoef ik ook niet elke dag vlees, maar het vlees dat ik wel eet mag/moet goed zijn. En dan is het feest, hence my name

Enfin, ik heb me vandaag hier dus al goed vermaakt en verlekkerd met het lezen van allerlei topics. Tweakert die ik ook ben zag ik met veel plezier de creatieve inzet van IKEA tools (spare rib rack) en helemaal mooi vind ik die IKEA Bekvam mods. Dat tafeltje is bij uitstek ook geschikt voor het Action ei, dus komende week ga ik die twee sowieso maar eens aanschaffen. Bij mij vrienden van Ali al besteld:
* een draadloze dual probe thermometer
* Pen probe thermometer
* een marinade spuit
* Bereklauwen
* Dome thermometers (voor mijn 'gewone' Weber 47cm bol)
Nog even geduld en dan kan mijn seizoen echt beginnen!