Tijdens de wintersport wat gezien bij de slager in Oostenrijk. Die kwam op me todo list. Een beetje puzzelen en dit is het resultaat.
We beginnen met de ingredi?nten mengen :
300 ons gehakt
1/2 knoflook
1/2 ui
1,5 El paneermeel
1/2 ei
1 el tomatenpuree
Peterselie
peper
zout
Dit gaat op 3 plakken bladerdeeg
En rollen we op. Had vlees over voor 2 kleine burgers.
Dit doen we 2 uur in de koelkast en snijden het door de helft
We maken een vlecht
Bladerdeeg wat je ziet nog met eigeel in smeren en dan op de bbq. Ongeveer 30 min bij 180 graden
Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk
We beginnen met de ingredi?nten mengen :
300 ons gehakt
1/2 knoflook
1/2 ui
1,5 El paneermeel
1/2 ei
1 el tomatenpuree
Peterselie
peper
zout
Dit gaat op 3 plakken bladerdeeg
En rollen we op. Had vlees over voor 2 kleine burgers.
Dit doen we 2 uur in de koelkast en snijden het door de helft
We maken een vlecht
Bladerdeeg wat je ziet nog met eigeel in smeren en dan op de bbq. Ongeveer 30 min bij 180 graden
Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk