- Berichten
- 503
Wat mooier dan forel kakelvers uit de kwekerij.
En dan op de BBQ
Nou...... :-[
Schoon gemaakt, citroen, kruiden, peper, zout en knoflook er in.
strookje alu er over zodat het er niet uit zou vallen.
En?
Tja, eerlijk gezegd helemaal niet zo lekker eigenlijk.
Beslist te lang laten liggen waardoor ze droger waren dan noodzakelijk.
Maar die graten.......
Jakkie, daar heb ik wel zo'n hekel aan.
Elke hap peuteren om die er uit te vissen, dan ben ik na 3 happen klaar.
Smaak was prima zo en de citroen had zeker het gewenste effect.
Maar voor huize poets geen forel meer.
Iedereen was blij dat het op was. ;D
Wel geprobeerd, dus experiment geslaagd.
Hoe moet je het anders weten.
Het was sowieso weer een hele kunst de juiste stukjes vlees te vinden in het mooie vakantieland.
Rostbraten (ribeye), Beiried (entrecote) en Tafelspitz (staartstuk) waren te erg gevarieerd in kwaliteit om er goed mee
uit de voeten te kunnen.
Vaak veel te vers en daardoor taai, dan weer te mager en heel soms toch wel mooi afgehangen met prachtig vetje er in/aan.
Het bleef weer een uitdaging met vaak een lach, maar ook helaas regelmatig een grom.
De varkenshaasjes in huismarinade van de lokale slager bleken gelukkig een succes, dus toch vaak lekker gegeten.
bakje gegrilde groente er bij, stokbroodje en een biertje en ik was weer een happy camper
Helaas weer thuis.
Mis de bergen toch wel een beetje
En dan op de BBQ
Nou...... :-[
Schoon gemaakt, citroen, kruiden, peper, zout en knoflook er in.
strookje alu er over zodat het er niet uit zou vallen.
En?
Tja, eerlijk gezegd helemaal niet zo lekker eigenlijk.
Beslist te lang laten liggen waardoor ze droger waren dan noodzakelijk.
Maar die graten.......
Jakkie, daar heb ik wel zo'n hekel aan.
Elke hap peuteren om die er uit te vissen, dan ben ik na 3 happen klaar.
Smaak was prima zo en de citroen had zeker het gewenste effect.
Maar voor huize poets geen forel meer.
Iedereen was blij dat het op was. ;D
Wel geprobeerd, dus experiment geslaagd.
Hoe moet je het anders weten.









Het was sowieso weer een hele kunst de juiste stukjes vlees te vinden in het mooie vakantieland.
Rostbraten (ribeye), Beiried (entrecote) en Tafelspitz (staartstuk) waren te erg gevarieerd in kwaliteit om er goed mee
uit de voeten te kunnen.
Vaak veel te vers en daardoor taai, dan weer te mager en heel soms toch wel mooi afgehangen met prachtig vetje er in/aan.
Het bleef weer een uitdaging met vaak een lach, maar ook helaas regelmatig een grom.
De varkenshaasjes in huismarinade van de lokale slager bleken gelukkig een succes, dus toch vaak lekker gegeten.
bakje gegrilde groente er bij, stokbroodje en een biertje en ik was weer een happy camper
Helaas weer thuis.
Mis de bergen toch wel een beetje