- Berichten
- 142
Al weer even geleden dat ik wat heb kunnen posten door een lange vakantie, wissel van baan enzo.
Deze week zijn we bij een vriendje weten eten en de WGA mocht mee. Door omstandigheden mag de vrouw even geen rood vlees dus elke kans die ik krijg om toch wat moois klaar te maken grijp ik aan. De lopende fotowedstrijd biedt een leuk idee voor haar en daar hebben we een lekker stukje 30+ dagen gerijpte cote de beouf bij gehaald.
Deze is bestrooid met zout en na dik drie kwartier met een klein handje hout indirect op de WGA gegaan
Op de reeds aanwezige Mastertouch hebben we de GBS bakplaat voorgewarmd met een laag olie
Een selectie van vissen gemaakt
In de hete olie hebben we wat gamba's met stukjes rode peper en knoflook gelegd
En deze aangevuld met een zeevruchtenmix (mosselen, krab, kleine garnalen en inktvis)
Dit heeft maar even nodig waarna ze lekker heeft gegeten
Maar niet zo lekker als wij. De cote de beouf het ik met 48 graden kerntemperatuur nog even direct gelegd en bij 52 graden ingepakt.
Voor het opdienen nog een beetje peper en meer had hij niet nodig.
Deze week zijn we bij een vriendje weten eten en de WGA mocht mee. Door omstandigheden mag de vrouw even geen rood vlees dus elke kans die ik krijg om toch wat moois klaar te maken grijp ik aan. De lopende fotowedstrijd biedt een leuk idee voor haar en daar hebben we een lekker stukje 30+ dagen gerijpte cote de beouf bij gehaald.

Deze is bestrooid met zout en na dik drie kwartier met een klein handje hout indirect op de WGA gegaan

Op de reeds aanwezige Mastertouch hebben we de GBS bakplaat voorgewarmd met een laag olie

Een selectie van vissen gemaakt


In de hete olie hebben we wat gamba's met stukjes rode peper en knoflook gelegd

En deze aangevuld met een zeevruchtenmix (mosselen, krab, kleine garnalen en inktvis)

Dit heeft maar even nodig waarna ze lekker heeft gegeten

Maar niet zo lekker als wij. De cote de beouf het ik met 48 graden kerntemperatuur nog even direct gelegd en bij 52 graden ingepakt.

Voor het opdienen nog een beetje peper en meer had hij niet nodig.
