BasBQ
Beef en Steak

Vinkenlap Fajita

 
 
 

tdp

Sprokkelaar
Berichten
26
Laatst een vinkenlap meegenomen bij mijn kameraad, die hun eigen runderen laten slachten en aan de boerderij verkopen.

Recept gevolgd van BBQ Helden, met een paar kleine aanpassingen en toevoegingen.

Vlees hoefde niet getrimd te worden, prachtig stuk:
IMG_5618.jpeg


In de marinade:
IMG_5619.jpeg


Op de Weber tot een kerntemperatuur van +/- 53 graden
IMG_5620.jpeg


10 minuten laten rusten:
IMG_5623.jpeg


Mooi sappig:
IMG_5625.jpeg


Assembleren:
IMG_5626.jpeg


Iets BBQ saus erop:
IMG_5627.jpeg


Tadaa!
IMG_5628.jpeg


Echt een aanrader om eens te maken, smaakt fantastisch!

Teun
 
Dat ziet er heerlijk uit, bedankt voor het delen.
 
Inderdaad een mooi stuk vlees, en ook na bereiding 😁
 
Dat ziet er prima uit


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Dit is super lekker. Mexicaans en beef zijn een gouden kombi. Snel weer eens maken.
 
wauw!! mooi stuk vlees. en een heerlijk maaltje zo te zien.
lekker hoor
 
Mooi bereid! Op de ideeënlijst (y)

Groeten van Robert
 
Terug
Bovenaan Onderaan