- Berichten
- 62
Laatst een vinkenlap meegenomen bij mijn kameraad, die hun eigen runderen laten slachten en aan de boerderij verkopen.
Recept gevolgd van BBQ Helden, met een paar kleine aanpassingen en toevoegingen.
Vlees hoefde niet getrimd te worden, prachtig stuk:
In de marinade:
Op de Weber tot een kerntemperatuur van +/- 53 graden
10 minuten laten rusten:
Mooi sappig:
Assembleren:
Iets BBQ saus erop:
Tadaa!
Echt een aanrader om eens te maken, smaakt fantastisch!
Teun
Recept gevolgd van BBQ Helden, met een paar kleine aanpassingen en toevoegingen.
Vlees hoefde niet getrimd te worden, prachtig stuk:
In de marinade:
Op de Weber tot een kerntemperatuur van +/- 53 graden
10 minuten laten rusten:
Mooi sappig:
Assembleren:
Iets BBQ saus erop:
Tadaa!
Echt een aanrader om eens te maken, smaakt fantastisch!
Teun