- Berichten
- 571
gisteren tijdens het maken van spare-ribs zag ik dat het vilt van mijn kamado Grill Guru Compact een beetje los laat.
Later tijdens de sesse trok ik het helemaal los doordat het vilt van het deksel en het vilt van de kamado aan elkaar bleven kleven door gelekt vet.
Iemand een oplossing ?
Volgens mij kan je dit niet lijmen maar zou er een nieuw vilt op moeten.
Ik heb hier nog geen ervaring mee en zou graag tips willen welke het beste is en of dat dan nog op een bepaalde buitentemperatuur het beste aangebracht moet worden.
alvast bedankt !
Later tijdens de sesse trok ik het helemaal los doordat het vilt van het deksel en het vilt van de kamado aan elkaar bleven kleven door gelekt vet.
Iemand een oplossing ?
Volgens mij kan je dit niet lijmen maar zou er een nieuw vilt op moeten.
Ik heb hier nog geen ervaring mee en zou graag tips willen welke het beste is en of dat dan nog op een bepaalde buitentemperatuur het beste aangebracht moet worden.
alvast bedankt !