Een paar dagen geleden voor het eerst geprobeerd om iets te maken met spek op de BBQ.
Rundergehakt gekruid met sambal, ketjap, uien en wat boemboe nasi goreng.
Hier worstjes van gedraaid en omwikkeld met spek.
En toen dacht ik dat het waarschijnlijk makkelijker zou zijn als ik ze op een spies zou rijgen. Zogezegd, zo gedaan en inmiddels de mini bbq aangemaakt met een paar stukken hoekijzer erop om de spiesen op te kunnen leggen
Dat spies idee was wel goed, maar dat had ik eerder moeten bedenken. Dan had ik het gehakt beter aangedrukt op de spies.
Nu viel het er bij een van de spiesen vanaf.
Gelukkig zag ik het op tijd en kon ik de massa opvangen en klaarmaken op het rooster. Het zag er niet uit, maar smaakte wel.
De andere spies deed het wel goed
Klaar om te eten met vers zuurdesem brood
En met de restwarmte nog maar een burgertje gemaakt als toetje (met het overgebleven gehakt)
Rundergehakt gekruid met sambal, ketjap, uien en wat boemboe nasi goreng.
Hier worstjes van gedraaid en omwikkeld met spek.

En toen dacht ik dat het waarschijnlijk makkelijker zou zijn als ik ze op een spies zou rijgen. Zogezegd, zo gedaan en inmiddels de mini bbq aangemaakt met een paar stukken hoekijzer erop om de spiesen op te kunnen leggen


Dat spies idee was wel goed, maar dat had ik eerder moeten bedenken. Dan had ik het gehakt beter aangedrukt op de spies.
Nu viel het er bij een van de spiesen vanaf.
Gelukkig zag ik het op tijd en kon ik de massa opvangen en klaarmaken op het rooster. Het zag er niet uit, maar smaakte wel.
De andere spies deed het wel goed


Klaar om te eten met vers zuurdesem brood

En met de restwarmte nog maar een burgertje gemaakt als toetje (met het overgebleven gehakt)
