BasBQ
Beef en Steak

verlaat koetje ?

 
 

Chtakafri

Kooltjesharker
Berichten
130
Ik had nog een photoseance briket cooking op mijn telefoon staan en zocht een goed moment om deze te uploaden.
de brisket van beef and steak, mooi stukje om te oefenen voor onze wedstrijden.



ietsje meer dan 2 kilo getrimd en al



een broth om te injecteren en een slath om te wrijven













Hieronder nog een paar foto's die nog op mijn computer stonden











 
Ja hoor, koetje verdient! Dikke rookring zeg.
 
Gefeliciteerd met je koetje!
 
dat heb je mooi voor elkaar, op welke bbq heb je dit gemaakt?
gefeliciteerd met je koetje
 
Mooi hoor!!
 
dank jullie wel voor het koetje !! BLIJ !!
De brisket is klaargemaakt op de Th?ros II van onze sponsor, met de rookkast er bovenop, net zoals op de meating. Het blijft flink stoken, maar dan krijg je wel een mooi resultaat, al zeg ik het zelf.
 
Gefeli met de koe, en idd de mooie smokering viel mij ook al meteen op. Ben je tevreden over het behaalde resultaat ?
 
het resultaat moet nog iets aan gesleuteld worden, ik vond deze een beetje aan de taaie kant, dit ook omdat ik de brisket niet de aandacht heb gegeven die het eigenlijk nodig heeft, we waren een beetje druk met de spareribs en PP voor de rugbyclub. Maar erg tevreden over het smaakprofiel :))
 
Gefeliciteerd me je koetje, mooi werk. Jammer datie nog iets taai was. Een brisket ga ik toch echt maar eens snel doen. Wat ik me alleen afvraag is, wat doe je met wat over is? Invriezen en later opwarmen? Of koud opeten?
 
Terug
Bovenaan Onderaan