- Berichten
- 142
Wat een feestje is dit!
Het begin van de herfst vandaag, zon, regen, onweer en veel wind ... het bbq-seizoen is over: NOT!
Vanmiddag eerst van de varkenswangetjes het vlies verwijderd. Flink voorzien van peper&zout. Direct afgegrild met flink wat rook van de houtsnippers
Aansluitend de DO op het rooster (indirect). Onder het genot van een Bockbier, want ja t is herfst...
Toen de ui, knoflook, tijm en laurierblad langzaam aangezet. De wangen weer in de pan, twee flessen Liefmans erbij, kersenjam en wat vastkokende aardappelen (in stukjes) Na zo'n 1,5 uur pruttelen op ca. 140 graden een takje rozemarijn (uit de tuin) erbij gedaan. Na 4 uur wat plakken peperkoek erbij gekruimeld en nog zo'n 30 minuten laten binden, manmanman wat een zoetig begin vd herfst, een feestje!
Het begin van de herfst vandaag, zon, regen, onweer en veel wind ... het bbq-seizoen is over: NOT!
Vanmiddag eerst van de varkenswangetjes het vlies verwijderd. Flink voorzien van peper&zout. Direct afgegrild met flink wat rook van de houtsnippers

Aansluitend de DO op het rooster (indirect). Onder het genot van een Bockbier, want ja t is herfst...
Toen de ui, knoflook, tijm en laurierblad langzaam aangezet. De wangen weer in de pan, twee flessen Liefmans erbij, kersenjam en wat vastkokende aardappelen (in stukjes) Na zo'n 1,5 uur pruttelen op ca. 140 graden een takje rozemarijn (uit de tuin) erbij gedaan. Na 4 uur wat plakken peperkoek erbij gekruimeld en nog zo'n 30 minuten laten binden, manmanman wat een zoetig begin vd herfst, een feestje!