- Berichten
- 1.226
Vanmiddag weer lekker bezig geweest, had nog een kant en klare varkensrib in de diepvries liggen en
ik vond dat het wel eens tijd werd dat deze verorberd ging worden
Zoals ik al zei, een kant en klare varkensrib van we love BBQ. Tijdje terug bij de Jan Linders zien liggen en dacht, waarom niet!
Verder niet veel erover te vertellen, behalve dat hij goed smaakte! Deze gaan we vaker maken, maar dan geheel zelf!
Ohjah, had ergens gezien dat iemand een gietijzer rooster over de starter legde, en dacht.. ach dat is wel handig aangezien ik een sear grate heb.
Dus de varkensrib is op de starter gemaakt
Hierbij de foto's!








ik vond dat het wel eens tijd werd dat deze verorberd ging worden

Zoals ik al zei, een kant en klare varkensrib van we love BBQ. Tijdje terug bij de Jan Linders zien liggen en dacht, waarom niet!
Verder niet veel erover te vertellen, behalve dat hij goed smaakte! Deze gaan we vaker maken, maar dan geheel zelf!
Ohjah, had ergens gezien dat iemand een gietijzer rooster over de starter legde, en dacht.. ach dat is wel handig aangezien ik een sear grate heb.
Dus de varkensrib is op de starter gemaakt

Hierbij de foto's!







