- Berichten
- 240
Ik had nog een mooi stuk varkensrack van 2.3kg in de vriezer liggen en besloten dat dit weekend te slechten. Corona he; kan het met niemand delen dus dan maar verdelen over de dagen
. Ik en deel het ook graag met jullie. Wellicht een ondergewaardeerd stukje vlees op dit forum want er zijn weinig draadjes over maar in dit huishouden wordt de malsheid erg gewaardeerd!
Deze keer wel iets eenvoudiger gehouden dan ‘The Crown’ met kerst. Voor de zaterdag 3x2 botten afgesneden om te marineren, roken en af te grillen. Het restant gaat er zondag (vandaag) op en staat inmiddels in de rub; wordt vervolgd.
De marinade bestaat uit olie, appelazijn, honing, wat paprikapoeders, mosterd poeder, knoflook en rozemarijn. Naar een kern van 58 graden gebracht, omgebouwd en afgegrild, en meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat lekker van paprika en courgette te maken.
Of het lekker was? Alles in no time op...
!

Deze keer wel iets eenvoudiger gehouden dan ‘The Crown’ met kerst. Voor de zaterdag 3x2 botten afgesneden om te marineren, roken en af te grillen. Het restant gaat er zondag (vandaag) op en staat inmiddels in de rub; wordt vervolgd.
De marinade bestaat uit olie, appelazijn, honing, wat paprikapoeders, mosterd poeder, knoflook en rozemarijn. Naar een kern van 58 graden gebracht, omgebouwd en afgegrild, en meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat lekker van paprika en courgette te maken.
Of het lekker was? Alles in no time op...







