- Berichten
- 2.982
Omdat ik mensen om mij heen regelmatig hoor jubelen bij varkensrack, had ik op het werk een stuk Iberico laten portionere.
Simpel, enkel peper en zout gebruikt en af en toe insmeren met rozemarijn olie..
En natuurlijk een stukje appelhout om te roken.
Gegaard tot 52 graden, hierna even kleur geven.
Hierna ingepakt en door laten garen tot 57 graden.
Het was absoluut lekker, maar ik had niet het wow effect. Sappig, rose en goed klaar gemaakt. Ik blijf het meer een goed klaargemaakte has karbonade vinden.
Niet voor herhaling vatbaar, wel goed gegeten.
Simpel, enkel peper en zout gebruikt en af en toe insmeren met rozemarijn olie..
En natuurlijk een stukje appelhout om te roken.
Gegaard tot 52 graden, hierna even kleur geven.
Hierna ingepakt en door laten garen tot 57 graden.
Het was absoluut lekker, maar ik had niet het wow effect. Sappig, rose en goed klaar gemaakt. Ik blijf het meer een goed klaargemaakte has karbonade vinden.
Niet voor herhaling vatbaar, wel goed gegeten.