- Berichten
- 142
Bizar drukke weken op het werk dus eventjes niet actief geweest hier. De BGE staat nog wel gemiddeld 2 x per week dus maak jullie geen zorgen ofzo
Vandaag het recept van Noskos aangehouden https://www.bbq-nl.com/pork-steaks/ Na het zien van chef's table bbq was ik direct fan van miss Tootsie namelijk
Het ui vervangen door 3 sjalotjes en voor azijn appelazijn gebruikt.
4 stukken hickory en gaan! Wel een lekbak met water onder de steaks gezet. Regelmatig bijgevuld.
15.00 uur gestart en om 20.00 uur de steaks nog ff laten rusten onder de alufolie.
Persoonlijk zeg ik lekkerder dan PP om zo'n nekje klaar te maken.
Wat een feest!
Hierbij nog wat foto's natuurlijk..
Rond de kerst staat de wild zwijn variant op t programma.

Vandaag het recept van Noskos aangehouden https://www.bbq-nl.com/pork-steaks/ Na het zien van chef's table bbq was ik direct fan van miss Tootsie namelijk

Het ui vervangen door 3 sjalotjes en voor azijn appelazijn gebruikt.
4 stukken hickory en gaan! Wel een lekbak met water onder de steaks gezet. Regelmatig bijgevuld.
15.00 uur gestart en om 20.00 uur de steaks nog ff laten rusten onder de alufolie.
Persoonlijk zeg ik lekkerder dan PP om zo'n nekje klaar te maken.
Wat een feest!
Hierbij nog wat foto's natuurlijk..
Rond de kerst staat de wild zwijn variant op t programma.